Thomas si Damaris, episodul 2. Adica sesiune foto dupa nunta. Sau “A doua zi”, unde variabila “doua” poate sa ia orice valoare intreaga, intre 2 si 18250.  Sau Trash the dress, desi rochia a ramas intacta. Adica, cel putin cand am terminat noi sesiunea, era intreaga. Nu pretind ca stiu ce s-a intamplat cu ea dupa…:)

Vedeti voi, mirii nostrii se impart in doua categorii, mari si late, fara exceptie! In prima categorie sunt aceia care la sesiunea foto se simt excelent, se distreaza de minune, si stiu sa pozeze absolut natural, ca si cum echipa foto nu ar fi prezenta. In cea de-a doua categorie sunt acei miri care se simt excelent, se distreaza de minune, si stiu sa pozeze absolut natural, ca si cum ar fi in timpul unei sesiuni foto profesionale. Sper ca a fost clara diferenta, pentru ca Thomas si Damaris se incadreaza clar, de la distanta, in a doua categorie! Sau…in prima?

Si fiind ei oameni faini, si avand la dispozitie locuri atat de frumoase in apropiere, si avand atat de putin timp pentru poze in timpul nuntii, o sesiune foto dupa nunta era obligatorie. Drept pentru care, ne-am mai distrat o zi impreuna (Stiu…cateodata ma simt vinovat cand ne distram atat de bine in timpul a ceea ce ar trebui sa fie jobul nostru, dar hei, nu ne judecati prea devreme:  cateodata trebuie sa se si sacrifice cineva…).  Speram sa va placa ce vedeti mai jos: nu stiu echipa foto cum a fost, dar ei si-au jucat rolul de fotomodele profesioniste pana la capat!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments

comments