Cei care urmariti prezentul blog, stiti ca sedintele foto de dupa nunta, la o zi, doua, sau doua luni, sau un an chiar, le gasiti in meniul din partea dreapta ca fiind “A doua zi”. Si asta din cauza ca pana acum, nu prea am avut ocazia sa fotografiez un trash the dress in adevaratul sens al cuvantului. Au fost ceva planuri, e drept. Insa parca de fiecare data intervenea ceva, si ramaneam cu rochia de mireasa¬† in conditii (aproape) perfecte, dupa fiecare sesiune foto. Ei bine, pot in sfarsit sa intitulez o postare, fara sa exagerez, ca si “trash the dress” in adevaratul sens al cuvantului. Si asta multumita lui Vasile si Andra!

Planurile au fost multe, si nu ne-au iesit chiar toate. Dar nici nu va spunem ce n-a iesit: nu se stie niciodata cand ne hotaram sa reeditam distractia! Pana atunci insa, sa povestim putin despre fotografiile de mai jos: am inceput mai linistit, si ne-am prefacut ca suntem cuminti, si ca nu-i dorim rau rochiei… Doar nu vroiam sa fuga de noi, nu? :)… Dupa ce ne-am asigurat ca coopereaza, am continuat cu un nevinovat joc de paintball. Cine-ar fi crezut ca pustile erau incarcate? Mai apoi, Andra, care este o artista in adevaratul sens al cuvantului, a decis ca vrea sa-i dea ocazia si lui Vasile sa picteze. Dar fiindca nu aveam nici pensule nici panza la indemana, ne-am descurcat si noi cum am putut. Si nu puteti sa spuneti ca Vasile nu se pricepe: la final, rochia a ajuns o adevarata opera de arta! Si ca sa fie totul corect si echitabil, Andra a avut grija de camasa lui Vasile. In fond, pictura e una dintre pasiunile ei! :)

Stiti deja: daca va place macar o fotografie, aveti 3 posibilitati: like, share, sau lasati un comentariu! Cu siguranta, Andra si Vasile se vor bucura, si eu mai mult decat ei! Promit! :)

01 trash the dress

03 trash the dress

04 trash the dress

04a trash the dress

05 trash the dress

06 trash the dress

07 trash the dress

08 trash the dress

09 trash the dress

10 trash the dress

11 trash the dress baia mare

12 trash the dress baia mare

13 trash the dress baia mare

14 trash the dress baia mare

15 trash the dress baia mare

16 trash the dress baia mare

17 trash the dress baia mare

18 trash the dress baia mare

19 trash the dress baia mare

21 fotograf nunta baia mare

23 fotograf nunta baia mare

24 fotograf nunta baia mare

25 fotograf nunta baia mare

26 fotograf nunta baia mare

27 fotograf nunta baia mare

29 fotograf nunta baia mare

Comments

comments